Βγες από τη ζώνη άνεσης σου και έλα να συνεργαστούμε.

Life Coaching

Ενεργοποιώντας το δυναμικό σου και ενδυναμώνοντας την αποφασιστικότητα σου, πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Life Coaching

Το Life Coaching διαφέρει από την παροχή συμβουλών, την καθοδήγηση και την προσφορά οδηγιών. Eξετάζει τι συμβαίνει στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, ξεσκεπάζοντας τα εμπόδια ή τις προκλήσεις, και διατυπώνει μια πορεία δράσης για να σε βοηθήσει να επιτύχεις ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου.

Ως coach σου παρέχω έναν ασφαλή και ενδυναμωτικό χώρο για να προσδιορίσεις τους τρόπους που θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου και στη συνέχεια να δημιουργήσεις στόχους με θετικό πρόσημο, μελλοντικά εστιασμένους και εμπνευσμένους. Θα σε βοηθήσω στην κατανομή αυτών των στόχων σε διαχειρίσιμα βήματα για να μεταβείς από το σημείο που βρίσκεσαι σήμερα, στο σημείο που θέλεις να είσαι.

Θα σε ακούσω ενεργά και θα προσφέρω ερωτήσεις πρόκλησης και σκέψης για να σε βοηθήσω να αναπτύξεις μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου. Θα προκαλέσω την διεύρυνση της οπτικής σου και θα σε υποστηρίξω να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου.

Έτοιμος/η να δεσμευτείς?

Ενεργοποίησε τον ενθουσιασμό σου
και ξεκίνησε το ταξίδι προς την εκπλήρωση.

Όλα τα αιτήματα απαντώνται εντός 24ώρου

Η αυθεντική εμπιστοσύνη υποστηρίζει όλα όσα κάνουμε. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις!

Το Life Coaching διαφέρει από την ψυχοθεραπεία, όπου οι συνεδρίες επικεντρώνονται κυρίως στο παρελθόν του ατόμου, προκειμένου να επιτευχθεί κατανόηση και θεραπεία. Είναι επίσης διαφορετικό από την καθοδήγηση ή τη συμβουλευτική – ο στόχος μου ως coach δεν είναι να σου πω τι πρέπει να κάνεις ή πώς να ζήσεις τη ζωή σου. Ούτε θα μοιραστώ αποφθέγματα σοφίας μαζί σου. Είμαι ένας διαμεσολαβητής που σε υποστηρίζω να εντοπίσεις τις αλλαγές που θα ήθελες να κάνεις και στη συνέχεια σε βοηθώ στη διαδικασία επίτευξης αυτών.

Η κύρια πεποίθηση που υποστηρίζει το life coaching είναι ότι το ίδιο το άτομο, εσύ, είσαι ο ειδικός της ζωής σου. Ο coach είναι απλά ένας συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της διαδικασίας, με κύριο στόχο να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση στην εσωτερική σοφία σου, να ανακαλύψεις ο ίδιος τις ιδανικές λύσεις και δράσεις για να υλοποιήσεις το δυναμικό σου.

Το life coaching μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μας βοηθά να δούμε τα ασυνείδητα πρότυπα της προσωπικότητας μας, τα τυφλά σημεία μας με ανοιχτή, ειλικρινή καρδιά, να τα διαπεράσουμε, και να συνεργαστούμε με τα σκιώδη μέρη μας για να τα μετατρέψουμε σε ισχυρά προσωπικά χαρακτηριστικά.

Ορίζοντας μαζί μια πορεία προς τα εμπρός, το life coaching σε κρατά επικεντρωμένο στην αντιμετώπιση της ευθύνης που πρέπει να αναλάβεις για τη δική σου ζωή και υπόλογο στους στόχους και τις προθέσεις σου για αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις. Η επένδυση του χρόνου και της ενέργειας που βάζεις στο δικό σου μαθησιακό ταξίδι είναι το κλειδί για μια σημαντική εξέλιξη.

Έτοιμος/η να δεσμευτείς?

Ενεργοποίησε τον ενθουσιασμό σου
και ξεκίνησε το ταξίδι προς την εκπλήρωση.

Όλα τα αιτήματα απαντώνται εντός 24ώρου

Μηνιαίο Newsletter

Λάβε τα νέα μου κατευθείαν στο inbox σου, μία φορά το μήνα!