Βγες από τη ζώνη άνεσης σου και έλα να συνεργαστούμε.

Executive Coaching

Διεκδίκησε την επαγγελματική πορεία που επιθυμείς. Ώρα να απολαύσεις αυτό που αξίζεις.

Executive Coaching

Το Executive Coaching απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων, εργαζόμενους διάφορων βαθμίδων που επιθυμούν είτε να επιτύχουν στόχους, είτε να αλλάξουν δράσεις, συμπεριφορές, αλλά και να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να ενσωματώσουν στη δράση τους την κουλτούρα και το όραμα του οργανισμού όπου ανήκουν, να αναλάβουν την επιθυμητή από την εταιρεία δράση, να δείξουν τις ικανότητες τους χωρίς φόβο και δισταγμό, ή να κάνουν αλλαγή καριέρας.

Το Executive Coaching σε βοηθά να επικοινωνήσεις με δύναμη και παρουσία, να διαχειριστείς το άγχος σου, να αναπτύξεις μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη, να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις, να καθορίσεις το αυθεντικό στυλ ηγεσίας σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου στον τομέα όπου απασχολείσαι.

Στο Executive Coaching, επικεντρωνόμαστε στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σου και στους στόχους που τίθενται συγκεκριμένα εκεί. Είναι αλήθεια όμως, πως ο άνθρωπος είναι η βάση όλων και έτσι είναι πιθανό να ξεκινήσουμε τις συναντήσεις για κάποιο στόχο επαγγελματικό που θέτεις ο ίδιος ή ο οργανισμός όπου εργάζεσαι και στην πορεία να προκύψει μέσα από τη συζήτηση, ένα οικογενειακό ή ένα προσωπικό ζήτημα, το οποίο αποτελεί εμπόδιο στην επίτευξη του επαγγελματικού στόχου. Και τότε θα επικεντρωθούμε σε αυτό.

Έτοιμος/η να δεσμευτείς?

Ενεργοποίησε τον ενθουσιασμό σου
και ξεκίνησε το ταξίδι προς την εκπλήρωση.

Όλα τα αιτήματα απαντώνται εντός 24ώρου

Η αυθεντική εμπιστοσύνη υποστηρίζει όλα όσα κάνουμε. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις!

Η δέσμευση στο Executive Coaching είναι συνήθως στοχευμένη και συγκεκριμένη, παρακολουθείται και μετριέται με την πάροδο του χρόνου και ενδέχεται να διαρκέσει από 6 έως 18 μήνες, ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας.

Είναι σημαντικό οι αναδυόμενοι ηγέτες να λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται από τη στιγμή που αρχίζουν να διοικούν,  και όχι 10 χρόνια αργότερα, στην ηλικία των 42 ετών. (όπως βρέθηκε σε μια μελέτη από το HBR.org).

Είναι σημαντικό η εργασία να γίνει ένας χώρος μάθησης για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων που ποτέ δεν διδαχθήκαμε στο σχολείο : αυτογνωσία, συναισθηματική νοημοσύνη, επίλυση συγκρούσεων, αποτελεσματική επικοινωνία, κ.α.

Το Executive Coaching σε βοηθά να αποκτήσεις σαφήνεια σταδιοδρομίας (αν βρίσκεσαι σε μετάβαση ή σκέφτεσαι να κάνεις μια μετάβαση) ειδικά αν είσαι έτοιμος να ευθυγραμμίσεις τη ζωή σου με τον σκοπό και τη φιλοδοξία σου.

Μέσα από το Executive Coaching δημιουργούνται συμβιωτικές σχέσεις μεταξύ της επιχείρησης και του εργαζόμενου, και ευθυγραμμίζονται στρατηγικές εταιρικές πρωτοβουλίες με προσωπικές αξίες και στόχους, για να οδηγήσουν στην μελλοντική επιχειρηματική επιτυχία.

Βοηθά τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν την ποικιλομορφία και την καινοτομία των ανθρώπων τους.

Ως στέλεχος επιχειρήσεων επί 22 χρόνια, διαθέτω έναν προσωπικό μοναδικό συνδυασμό γνώσης και εμπειρίας,  το οποίο ενσωματώνω στη συνεργασία μου μαζί σου, μαζί με την δυνατή ισχυρή επιθυμία μου να πετύχεις και να αναδείξεις όλο το δυναμικό που κρύβεις μέσα σου, με τον ωφελιμότερο για εσένα τρόπο.

Έτοιμος/η να δεσμευτείς?

Ενεργοποίησε τον ενθουσιασμό σου
και ξεκίνησε το ταξίδι προς την εκπλήρωση.

Όλα τα αιτήματα απαντώνται εντός 24ώρου

Μηνιαίο Newsletter

Λάβε τα νέα μου κατευθείαν στο inbox σου, μία φορά το μήνα!